• Rrethime (Kangjella) te zinkuara modulare me zgara

 • Rrethime (Kangjella) te zinkuara modulare me rrjete

 • Rrethime (Kangjella) te zinkuara me tel me gjemba per perimeter sigurie

 • Rrethime (Kangjella) me rrjeta te salduara dhe te veshura me PVC

 • Barriera te zinkuara te levizshme (Portative)

 • Rrethime (Kangjella) me tuba te zinkuar

 • Rrethime (Kangjella) me profile te zinkuara

 • Rrethime (Kangjella) te zinkuara me heshta

 • Zgara kullimi te zinkuara

 • Zgara te zinkuara drenazhi

 • Materiali: Zinkuar

 • Perdorimi: Per rrethim, Perimeter, Sigurie, Trotuare, Rruge, Rezidenca banimi, Biznese, Parking, Aeroport,  Porte.