STANDARD I LARTË NDËRTIMI
Rezultate të larta në çdo projekt që zhvillojmë

Ademi Profil shpk ka një eksperiencë 25vjecare në tregun Shqipëtar në fushën e ndërtimit civil. Kompani u kriju si dege e nje tjeter Kompanie Er-rald sh.p.k fillimet e saj i ka qe ne vitin 1993 ku edhe filloi aktivitetin e saj ne tregun shqiptar si dyqan shitje-blerje profilesh nen drejtimin e Z. Adem Estrefi I cili eshte dhe themeluesi I kesaj kompanie. Me rritjen graduale ne treg te ekonomise shqiptare sikurse dhe rritjes profesionale te kompanise,ne fillimet e viteve 1996 kompania jone shtoi edhe nje tjeter sektor,prodhimin dhe montimin e kangjellave metalike,dyerve metalike dhe punime te tjera te ndryshme metali. Kangjellat dhe punimet artizanale me hekur paten sukses ne treg,duke qene se terhoqen vemendjen e klienteve,mgjth kerkesa e tregut solli dhe nevojen e hapjes se sektorit te punimit te Duraluminit,keshtu qe kompania futi ne prodhim dhe montim edhe punimet e Duralit ne vitin 2002. Si pasoje e suksesit ne keto fusha,dhe me intensitetin kerkues te klienteve dhe te tregut keta sektore fitimprures cuan ne hapjen e nje sektori te ri,I cili sot eshte dhe sektori thelbesor I kompanise Er-Rald sh.p.k. Nen drejtimin tashme te Z.Erjon Estrefi kompania Er-Rald Sh.p.k nisi prodhimin dhe montimin e Konstruksioneve Metalike,fushe ne te cilen jemi licensuar edhe nga ministria e puneve te Tiranes .

Kompania i vjen në ndihmë inxhinierëve të cilët kanë nevojë për projektime dhe ndërtime të konstruksioneve metalike. Qëllimi i kompanisë është që të rrisë besnikërinë e konsumatorit për produktet që prodhon e tregton, të kënaqi nevojat e tyre, sjellje dhe aftësi të mira komunikimi për shërbimin e tyre të shpejtë dhe me një çmim të arsyeshëm i cili është një nga faktorët kryesorë që ndikon në blerjet, duke u bazuar në zhvillimet më të fundit në studimin e kërkesës konsumatore. Ademi Profil krijon marrëdhënie harmonike me elementët e jashtëm të ndërtesës gjatë aplikimit të konstruksione metalike në kombinim me dizenjimin e brendshëm, dyer-dritareve, kangjellave dekorative dhe gjithashtu zgarat metalike për sistemet e kullimit, kanalizime etj. Konstruksionet metalike janë në dispozicion për një funksionalitet maksimal dhe mund të ndërtohen me një çmim mjaft të arsyeshëm. Kanë jetëgjatësi dhe mund të ndërtohen shumë shpejt. Ademi Profil do të vazhdojë të jetë në krah të cdo biznesi që kërkon punimet më cilësore, produktet me standarte europiane dhe garancinë e tyre.

Ademi Profil garanton komfort, siguri dhe dizajn në mënyra të ndryshme të konceptimit të materialeve. Trendi vjen në kontekstin bashkohor ku arkitektët përdorin materialet në dimensione të reja për ndërtesat dhe dizenjimin ku respektohen rigorozisht rregullat inxhinierike. Konstruksionet metalike kërkojnë materiale dhe produkte të standarteve të larta për të siguruar punime bashkëkohore dhe këto elementë kompania Ademi Profil i ofron në cdo kohë.

Eksperiencë 25vjecare në fushën e konstruksioneve metalike

  • Pastrime metali: Saldime te ndryshme, lyerje te strukturave metalike, xingime te metalit.

  • Prodhim, montim shkallesh hekuri: Shkalle hekuri, shkalle emergjence, punime dekorative, karrige hekuri, tavolina metalike, etj.

  • Prodhim, tregtim dhe montim kangjellash: Kangjella metalike, kangjella te xinguara, kangjella rrethimi, kangjella industriale, kangjella me boje, kangjella me tubolare alumini.

  • Prodhim zgarash metalike: Zgara kanalesh, zgara kullimi, pedana me zgare, zgara industriale, zgara industriale dhe te zinkuara, etj.

  • Konstruksione metalike: Punime metalike, konstruksione te xinkuara, struktura metalike, prodhime per kapanone, etj.

  • Punime alumini, hekuri: Dyer rrethimi, porta metalike, porta te xinguara, dyer dhe dritare, porta automatike per rrethime, etj.

  • Fasada alumini: Fasada xhami, fasada alukobondi, fasada alumini, montim vinxhash, asistencë teknike në fushën e metaleve, etj.