• Porta metalike me kanate e automatizuar me telekomande ose manuale

  • Porta metalike me rreshqitje me telekomande (e automatizuar me motorr) ose manuale

  • Porta metalike te jashtme me zgare

  • Porta metalike te jashtme me rrjete

  • Porta metalike te lyera

  • Porta metalike dekorative me prerje me lazer

  • Porta metalike te jashtme moderne dhe klasike

  • Materiali: Hekur, Llamarine, E zinkuar

  • Perdorimi: Objekte private, Kapanone, Shtepi private, Insitusione, Parkingje etj.