• Zbatim i projektit te arredimit per punimet dekorative te hekurit

  • Punime hekuri sipas porosise per interior

  • Punime hekuri per apartamente

  • Punime hekuri per vila

  • Punime hekuri per zyra dhe biznese

  • Punime hekuri per dyqane, butike, supermarkete

  • Punime hekuri per lokale, bare, restorante, hotele

  • Materiali: Hekur, Llamarine

  • Produktet: Tavolina, Bazamente tavolinash, Karrige, Kembe karrigesh, Kembe kolltuqesh dhe divanesh, Rafte, Biblioteka, Dollape, Komodina, Tavolina zyre, Tavolina mbledhjesh, Elemente dekorativ per mure etj.